A jutalomfalattal sikereket lehet elérni

Az állatvilág egyik legokosabb teremtményei közé a delfin és a csimpánz mellett, a kutya is ott van. Ez a páratlan állat hihetetlen módon idomítható és szinte minden egyedibb mutatványra, tevékenységre megtanítható. Az egész tanulási folyamatot a jutalomfalat nagyban leegyszerűsíti, aminek köszönhetően a kutyus egy extra motivációt kap.

Minél jobban végzi a feladatát, annál finomabb falatokat kap. Egyes kutyákat arra is meg lehet tanítani, hogy behozzák az újságot, a hűtőből hozzanak egy szendvicset, vagy maguk után lehúzzák a toalettet. Azok a gazdik, akik sikerrel jártak ezen mutatványoknak a megtanításában, mindenképp a jutalomfalatra esküsznek.

A magyarországi kutyatulajdonosok is beszerezhetnek ilyen egyedi finomságokat. Ezeket meg lehet rendelni a http://www.granatapetshop.hu oldalon. Számtalan típus közül lehet választani és mindegyik nagyon olcsón megvásárolható. Ennek hála, nemcsak a tulajdonos fog örülni, hanem a kutyus is. Kétségtelen, hogy a jutalomfalat növeli az eb ambícióját.