A szélvédő javítás árak hihetetlenül alacsonyak

Ma már rengeteg olyan autójavító műhely van, ahol tényleg nagyon jó szakemberek dolgoznak, plusz a munkájuk is átlagon felüli. Ha Ön is egy ilyen műhelyt keres, ahol gyorsan és színvonalasan dolgoznak, akkor nem kell tovább kutatnia, hiszen az Autóüvegek szakembereiben megbízhat. A szélvédő javítás árak igazán korrektek, hiszen pár ezer forintot kérnek el egyetlen sérülés korrigálásáért.

Azt tudni kell, hogy minden kis kráterszerű ütődés, amelyet kavicsfelverődés okozott, biztonságosan javítható. De a szakemberek csak az 1 centiméternél kisebb ütődéseket vállalják be, mivel ezek esetében alkalmazható a vákuumos technológia, ha ennél nagyobb a sérülés, akkor azt az üveget nem lehet javítani, mert az eljárás során elrepedhet, tehát a legjobb, amit ilyenkor tenni lehet, az üveg kicserélése.

A szélvédő javítás árak tartalmazzák a munkadíjat és a felhasznált műgyantát. Amiért elvégzik a szakemberek ezt a műveletet, 2 000 forintot számolnak fel, és ami ezen ár fölött van, az a felhasznált speciális műgyanta értékét képezi. A szolgáltatás teljes ára általában 3 000 és 4 500 forint között mozog, amennyiben az Ön autójának szélvédőjén több javítható sérülés is van, akkor természetesen az árak csökkennek. Ezen fenti árak egyedül a kőnyomok javítására vonatkoznak.

Ha Ön esetleg be szeretne fáradni az Autóüvegek műhelyébe egy szélvédő javításra, akkor ahhoz egyáltalán nincsen szükség előzetes bejelentkezésre, hiszen a szakemberek mindenkit tisztelettudóan és szeretettel fogadnak. A szélvédő javítás árak természetesen változóak, ennek pontos összegét a szakemberek csak akkor tudják megállapítani, ha szemügyre vették a sérült felületet.

A műhely Budapesten található a Budafoki út 111-113.-as címen, de ha esetleg ha be szeretne telefonálni, akkor azt is megteheti a +36 1 203-2180-as számon. A műhelyben hétköznapokon dolgoznak, a program pedig hétfőtől csütörtökig 7-17 óráig tart, pénteken pedig 7-14-ig. Ha tehát Önnek is szüksége lenne erre a szolgáltatásra, akkor a szélvédő javítás árak a legmegfelelőbbek.