Az iPhone 6 bőrtok a felhasználói élményt is javítja

Azok akik nem igazán vannak tisztában az iPhone különböző szériáival, nem tudják, hogy két ugyanazzal a számmal jelzett típusnál is más lehet a telefon mérete. Az iPhone 6 Plus bőrtok nem illik az iPhone 6-osra, mivel az előbbi 5.5 inches, míg a másik 4.7-es.

Ugyanez a helyzet a 7-esekkel is, habár a méretei találnak a 6-oséval, mégis a fényképező nyíláshoz kihagyott hely nem lesz elég, ha vásárol egy iPhone 7 Plus készüléket. A megfelelő méret rendeléséhez mindenképpen pontosan kell tudnia, hogy milyen készülékre vásárol, ugyanakkor a weboldalon is világosan kell látszania, hogy milyen telefonokkal kompatibilis az a tok.

Az iPhone 6 Plus bőrtok nagyon keresett árucikk. Leginkább azért, hogy a telefon fogását stabilabbá tegye, ugyanakkor azért, mert így akadályozható meg a legstílusosabban a karcolások megjelenése a külső borításon. A bőrtok használatának gyakorlati értéke vitathatatlan. Azonban mindemellett az iPhone 6 Plus bőrtok képes egy olyan esztétikai hiba elrejtésére, amelyre még az Apple munkatársai sem voltak képesek.

A 6-os szériától felfelé ugyanis megjelenik egy olyan kidudorodó rész a telefonon, amely sokakat zavar. A fényképező rész olyan hiper-szuperre sikerült, hogy egyszerűen nem fér be a telefon vázába, így egy iPhone 6 bőrtok lehet az, ami kiegyenlíti az egyenetlenséget. Nem tűnik nagy dolognak, de a felhasználókat zavarja, hiszen a felhasználói élményt rontja. Megszokták már a sima felületeket, az egyenes éleket és eldolgozásokat.

Most pedig egy olyan készüléket kaptak, amin kidudorodó rész van. Ha feltétlenül ragaszkodik ahhoz, hogy 6-os telefonja legyen, akkor ezzel kezdeni kell valamit. Szinte egyedüli megoldásként az iPhone 6 bőrtok jöhet szóba, hiszen mással nem igazán lehet orvosolni a problémát. Szerencsére a kínálat hatalmas és csak az ember pénztárcája határolja be azt, hogy melyik finom kidolgozású iPhone 6 bőrtok kerül majd rá a legújabb készülékére. Ha pedig nem tud dönteni, akkor vegyen mindjárt kettőt! Hiszen tokból nem lehet elég egy iPhone tulajdonosnak.