Bang társasjáték, a vadnyugati kaland

Akit már gyermekkorában lenyűgözött a vadnyugat, az mindig fogja szeretni a cowboyokat. De aki nem volt a western regények, filmek rajongója, a Bang társasjáték annak is a kedvence lesz. Hiszen a szórakoztató, vicces játék alatt bárki igazi westernhőssé válhat.

Unatkozni nem lehet, mivel egy igazán pörgős játékról beszélünk, a karakterünket a legjobban kell szerepeltetnünk, hogy az ellenséget sikerüljön eltenni láb alól. Bárki lehet seriff, seriffhelyettes, renegát vagy bandita. Nevet is kap az általunk megformált hős, hogy még jobban bele tudjuk élni magunkat a játékba, emellett különleges képességekkel is fel leszünk ruházva.

A Bang társasjáték egyrészt annak köszönheti népszerűségét, hogy nincsenek bonyolult játékszabályok, így már a gyerekek is játszhatják, és az új játékosoknak sem kell hosszas bemutatást tartani. A minimum 4 játékost igénylő szerepjáték nagyszerű szórakozási lehetőség a családdal vagy a barátokkal. Ha lövése sincs, hogy kitől kell tartania, majd a Bang társasjáték alatt kiderül!