Fogyasztásban is első a LED lámpatest

Amikor a különféle lámpatestekre gondol az ember, akkor szinte akaratlanul is az otthon használatos, nem épp nagy teljesítményükről híres lámpák és izzók jutnak eszébe.

Pedig az esztétikusabb, jobb lámpatest nem csak itt szükséges, hanem a különféle áruházakban, sporttermekben, hotelekben és egyéb helyeken is. Ekkor már nem csak a praktikusság számít, hanem a hosszú élettartam, a design és a fogyasztás. Egy modernebb típusról elmondható, hogy az a korszerű világítási megoldásokkal jóval kedvezőbbnek bizonyul ezen a téren, és meggyőzőbb fogyasztási adatokkal rendelkezik, mint más dekorációs fényforrás.

A jól megválasztott, újszerűbb lámpatest príma minőségét igazolja, hogy például az áruházakban 16W-ot fogyaszt egy tradicionális fényforrás, míg a fényerőben megegyező SuperFlux LEd Mini Spot csak 3 W-ot. Teljesen egyértelmű, hogy egy ilyen LED lámpatest sokkal jobb választásnak számít, mint a hagyományos fajta. Hol lehet igazán jó modelleket beszerezni? A keresést érdemes a www.ledison.hu weboldalon elkezdeni!