Gumiszalag edzéshez különféle erősségben

Szeretne egy olyan sporteszközt, amit bárhol, bármikor használhat? Akkor a gumiszalag edzéshez kiváló választás lehet, hiszen kis helyen elfér, könnyű és rengetegféleképpen használható. A TheraBand oldalon többféle erősségben is be lehet szerezni és egy csomagban 45,5 gumiszalag van, így különböző méretű darabokat vághat belőle, illetve sokáig lehet cserélni az elhasználódott darabokat.

Ha nincs ötlete, hogy miként is használható a gumiszalag edzéshez, akkor a mellékelt használati utasításban a gyakorlatok leírását is megtalálja. Ezek alapján könnyedén nekifoghat az egyes izmainak megdolgoztatásához, ugyanakkor, ha ezeket tökélyre fejlesztette, akkor már újakat is könnyebben fog kitalálni.

Ha pedig egy idő után úgy érzi, hogy az adott gumiszalag edzéshez már nem nyújt kellő kihívást, akkor a TheraBand oldaláról bármikor beszerezhet egy erősebb változatot. Az arany és a fehér verzió már igen komoly erőkifejtést kíván, így lesz hová fejlődnie. Kezdje egy puhább termékkel, majd fokozatosan váltson erősebbre! Meglátja, hogy nagyon hatékony a gumiszalag edzéshez!