A gyerek hálózsák egy hasznos darab

Gyerek hálózsák

Erre a termékre nagy szüksége van, hogyha babája sokszor kitakarózik az éjszaka folyamán. A gyerek hálózsák segítségével ezt meg tudja akadályozni.

Így nyugodtan aludhat az egész család, hiszen a kis csöppség nem fog megfázni. A téli időszakra való darabot kívülről pamut anyag borítja, belülről pedig meleg polár bélés található meg benne. Nagyon kényelmes lesz a hálózsákban töltött idő, mert kiváló komfortérzetet biztosít. A nyári hónapokra kínált termék más felépítésű. A polár anyag helyett még egy pamutréteg található belül. A gyerek hálózsák különféle színválasztékban érhető el minden egyes üzletben. Így biztosan talál kedvére valót ezek között.

Ezeken más és más díszes figurák láthatóak, amelyek az éjszakákat még jobbá tehetik. Többféle méretben is beszerezheti, egészen hatéves korig. A gyerek hálózsák háromféle fazonja ismeretes: a gyerek, a tipegő és a tipegő kamáslival. Így a kicsije életkora alapján szerezheti be azt, mivel meg van határozva, hogy a különféle korosztályoknak melyik a legmegfelelőbb darab.