Hello Budapest kedves személyzettel

Ha egy szép hostelben szeretnél megszállni, akkor ne keresgélj tovább, mert a Hello Budapest biztosan megfelel majd az igényeidnek! A szállás a kilencedik kerületben van, ahol nagyon jó a közlekedés. A http://hellobudapest.insta-hostel.com/ oldal adatai szerint, mindig van recepciós a létesítményben, ezért bátran kérhetsz segítséget.

A tisztasággal is elégedett leszel, mert a Hello Budapest Hostel ügyel a gyakori takarításra. Kiválaszthatod, hogy pontosan milyen szobában szeretnél aludni, mert többféle lehetőség is van.

Arra azonban figyelj oda, hogy a http://hellobudapest.insta-hostel.com/ weboldal szerint nem lehet alkoholt inni a hostelen belül, tehát arra számíts, hogy el kell menned egy szórakozóhelyre, ha bulizni szeretnél. A törvény miatt dohányozni sem lehet bent, tehát erre is feltétlenül ügyelned kell.

A közösségi szobában lehetőséged nyílik majd a barátkozásra, ezért nyugodtan ülj be, ha társaságot keresel! A http://hellobudapest.insta-hostel.com/ oldalon még több információt tudhatsz meg erről a szálláshelyről.