Hősugárzó a hideg téli napokon

hősugárzó

Vannak olyan háztartások, ahol a fűtést gázzal oldják meg az emberek. Olyanok is vannak jócskán, amelyek fafűtésesek vagy távfűtésesek. Ha nem tartja elegendőnek a lakás hőmérsékletét, a hősugárzó lehet a kisegítő megoldás.

Használata egyszerű, több típusa is kapható. Lehet falra szerelhetőt venni, ami 1500 W-os, 3 fokozattal rendelkezik, de akár üvegradiátort is beszerezhet, amihez távirányító is tartozik, így kényelmesen, akár a fotelből is beállíthatja az Önnek megfelelő hőmérsékletet.

Az üveg konvektor nemcsak kellemessé teszi a levegőt, hanem látványa is szemet gyönyörködtető, ami a modern kivitelezésének köszönhető. A fűtést megoldhatja akár egyetlen elektromos hősugárzó segítségével is. Ez utóbbi több típussal rendelkezik, van 3 fokozatú, de turbó is egy beépített időzítővel.

A hősugárzók egyik pozitívuma, hogy csak akkor használjuk, amikor épp szükségét érezzük, míg a távfűtést nem tudjuk kikapcsolni, ha úgy gondoljuk, hogy elegendő a hő vagy épp hetekre elhagyjuk az otthonunkat, ráadásul a fűtésszámla sem csökken majd.