Jól teljesít a Huawei mobil

Pár éve nagy sikert aratott az Ascend P6 nevű mobil, még akkor is, amikor az a nem épp egyszerű feladat jutott a kütyünek, hogy a világnak megmutassa, a Huawei céget komolyan kell venni.

Ez és sok más Huawei mobil ezután végérvényesen bebizonyította, hogy érdemes ezzel számolni nemcsak belépő szinten és a középkategóriában, hanem a felső és csúcskategóriában is. A megjelenést követően, a szakértők is egyetértettek abban a telefont és az ezt követő P7 és P8-at illetően is, hogy ez a vállalkozás nagyot tud alkotni az okostelefonok világában, ott, ahol a Samsung és az Apple az úr, de lehet, hogy nem sokáig. A Huawei mobil ezen fajtái mindig is igazolni fogják, hogy az Ascend P6 nem csak egyszeri fellángolást, jól eltalált telefont jelen.

A Huawei végre tényleg megtanulta, hogy kell csúcskategóriás okostelefont készíteni. Sőt, nemrég világossá vált, hogy a vállalat okosórája is számos szempontból egyedülálló. A Huawei mobil tehát sokak kedvenc választása lehet, ha az intelligens kellékekről van szó.