Júliusban rendezik meg Egerben a Bikavér Ünnepet!

Hallott már a vérpezsdítő Egri Bikavér Ünnepről? Sokan úgy jellemzik, mint egy életérzés, amit nem is lehet leírni, csak átélni és megtapasztalni. Látogasson el Ön is eme remek fesztiválra! A Szallaskeres.hu rengeteg szállóhelyet kínál.

Ha apartmanban akar megszállni, várja Önt a Szent György Apartman csodálatos panorámája, a belváros közepében található Almafa Apartmanház, vagy a fürdő és uszoda szomszédságában lévő Kristály Apartman! Ez csak pár említésre méltó szállás, ezen kívül több mint 50 apartman tárja ki kapuit az ünnepségre érkezők előtt.

A kellemes zene mellett, kiváló környezetben kóstolgathatja a jobbnál-jobb és nemes, igazi egri borokat. Két színpad is lehetőséget ad a fellépőknek, hogy felejthetetlen élményekkel gazdagítsák a nézőket. Fellépnek különböző stílust képviselő ismert előadók, klasszikus és napjainkban játszott zenékkel.

Idén júliusban Önnek is ott a helye az örök emlékű eseményen! Ne habozzon, ha apartmanban akar megszállni, máris nézzen utána és foglalja le a megfelelőnek tűnőt!