A karosszék egy vállalkozás lelke

Egy iroda berendezése időről időre megújul, hiszen folyamatosan változik a divat, változnak a szokások és fejlődik a technológia. Az ergonómia mindig fontos szempont egy bútordarab megalkotásakor.

Egy karosszék egy olyan egyedi tárgy, amely sok esetben magán viseli a különböző korok jellemzőit, stílusjegyeit, függetlenül attól, hogy milyen tekintetben használjuk azokat. Így a piacon számos korhű példányt találhatunk, ízlésünknek megfelelően. Ezzel sok esetben kiemelik az adott helyiség tulajdonságait, feldobják a környezetet. Azonban a karosszék dizájn kialakítása sok esetben az ergonómia rovására is mehet. Ez azt jelenti, hogy nem minden esetben kényelmes rajta ülni. Ezért fontos a kompromisszum, hogy egy elhúzódó tárgyalás se legyen kényelmetlen egyik félnek sem.

Nincs annál rosszabb, mint amikor egy ügyfél keserű szájízzel távozik tőlünk, mert nem érezte magát kellemesen. Nem beszélve arról, hogy milyen benyomást kelt a cégünkről egy kényelmetlen karosszék hosszútávon az érkező vendégekben. Érdemes tehát a alaposan átgondolni, mielőtt vásárlásra adjuk a fejünket.