Kedvező cellulóz szigetelés ár köszönhetően a kizárólagos magyarországi márkaimportőr jognak

A szigetelés jelentőségét ma már talán senkinek sem kell bizonygatni. Amikor télen vagyonokat költ a fűtésre, nyáron pedig képtelen hűvösen tartani a lakást, akkor ideje élnie vele.

A cellulóz szigetelés ár igencsak kedvező, hamar megtérül. A Climatizer Plus szigetelő anyagot forgalmazó Naturvéd & Health Kft. igény esetén a lakossági pályázati anyagok összeállításában is segítségére van a megbízóinak. A Climatizer Plus egyik nagy előnye, hogy nem csak homlokzati szigetélésre használható, hanem zsákos kiszerelésben födémek, rések szigetelése is megoldható vele, minimális bontás mellett.

Nem kell heteken át kerülgetni a mesterembereket, egy átlagos családi ház padlásának a szigetelése akár egy nap alatt elkészülhet egy befúvásos technológiának köszönhetően, különösebb bontás, és az azzal járó felfordulás nélkül. A Climatizer Plus szigetelés kiváló hő- és hangszigetelő, de szigorú vizsgálatok sora bizonyítja azt is, hogy rendkívül ellenálló a tűzzel, a nedvességgel, a penésszel és a kártevőkkel szemben. A Naturvéd & Health Kft. kizárólagos magyarországi márkaimportőr joggal rendelkezik, így a cellulóz szigetelés ár náluk igazán kedvező. A 100%-osan tűzálló cellulóz szigetelőanyagra 20 éves gyártói garanciát, az általuk végzett munkákra pedig 5 éves kivitelezői garanciát adnak!