A kétoldalú ragasztószalag felhasználásának a területei

Ez a fantasztikus termék szakszerű megoldás akasztáshoz, szereléshez, rögzítéshez és összekapcsoláshoz, valamint összeillesztéshez és ragasztáshoz. Érdemes a kétoldalú ragasztószalag mellett dönteni, ha szeretne például tartósan a falra szerelni egy tükröt vagy ideiglenesen szőnyeget rögzíteni a padlóhoz egy kiállítás idejére.

A termékek különféle funkcionális rétegéből épülnek fel. Ezek a remek eszközök egyszerűen felvihetőek a tárgyak hátoldalára, így láthatatlan rögzítést tesznek lehetővé.

Különösen jól alkalmazhatóak díszítőelemek rögzítésére vagy poszterek felragasztására. Napjainkban az ilyen kellékek teherbíró képessége elég nagy ahhoz, hogy reális alternatívát jelentsen a fúrással szemben. A fal károsításával, illetve szeméttel járó fúrás helyett, a kétoldalú ragasztószalag segítségével a tárgyak egyszerűen felszerelhetőek.

Ez a nagyszerű termék számos iparágban megoldást jelent. Autókban vagy elektronikus eszközökben is előszeretettel használják. A mobiltelefonokban például ezzel rögzítik a mikrofont.