A koraszülött pelenkát szakértők fejlesztették ki

Általában a fogantatás és a szülés között kilenc hónap telik el. Vannak azonban esetek, amikor ez az idő valamilyen okból rövidebb lesz és a gyerek hamarabb világra jön. Az ilyen esetekben a koraszülött pelenka beszerzését a lehető leghamarabb el kell intézni. A kis súllyal született kisbabákra nem lehet még rendes méretű pelenkát adni, mivel sem az arányaik, sem az anyaguk nem megfelelő.

A koraszülött pelenka ugyanis be van vonva egy speciális hálószerű réteggel, ami a legkisebbre jellemző hígabb székletet is felfogja. A szakemberek, az orvosok és az asszisztensek tanácsát kikérve és figyelembe véve fejlesztették ki a legkisebbeknek a pelenkát, aminek köszönhetően a köldök is védve van, így nem kell tartani attól, hogy megsértve azt, vérzés alakul ki.

Egyszóval a koraszülött pelenka tökéletesen idomul a kis súllyal született babák testéhez. Anyaga is jóval puhább és selymesebb, hogy a kicsinyek érzékeny bőrét ne horzsolja fel. Koraszülött pelenka vásárlás érdekében keresse fel az Okosanya webáruházat, ahonnan költséghatékonyan rendelhet!