A LEGO járművek a kicsik kedvencei

A gyerkőcök nagyon szeretik az építőkockákat, hiszen annak öröme, hogy később az általuk készített autócskával, állattal vagy épülettel lehet játszani, felülmúlhatatlan. A LEGO járművek még inkább megadják ezt az élményt, hiszen direkt úgy vannak kiválogatva a darabok, hogy egy nagyon látványos, színes járgányt lehessen megalkotni belőlük.

Már az nagy boldogsággal tölti el a kicsi szíveket, hogy az előre megadott lépéseket követve létrehozhatnak valami olyat, ami számukra is tetszetős, de az külön izgalmat jelent, hogy az építmény a továbbiakban is remekül használható lesz a különböző kalandokban.

Általában nagy becsben tartják a LEGO járművek minden darabját, nehogy elvesszen vagy eltörjön valamelyik, hiszen semmi nem hiányozhat ahhoz, hogy összeállhasson a csoda autó. Ugyanakkor, néha így is megtörténik, hogy egy-egy elem eltűnik vagy véletlenül valaki rálép, de ilyenkor sem kell kétségbe esni, mert a Kreatívkocka oldalon külön a LEGO járművek alkatrészei is megvásárolhatóak, így lehet pótolni a hiányt.