Mivel szolgálhat a Dunabogdány szállás?

Dunabogdány szállás

Magyarország egyik legszebb tájegysége a méltán híres Dunakanyar, ami a természeti adottságainak köszönhetően, már az ókorban is lakott volt. Annyi itt a látnivaló, hogy nem érdemes csak egyetlen napra ellátogatni erre a helyre, hanem a Dunabogdány szállás felkínált lehetőségeit maximálisan kihasználni. A helyi vendéglátó-ipari létesítmények közül kiemelkedik a legmagasabb, 9,5-ös, vagyis rendkívül jó minősítéssel büszkélkedő Bonifert panzió, ami csak néhány lépésre helyezkedik el a parttól. A kertből és az épületből is fantasztikus kilátás nyílik Európa legnagyobb folyójára.

A Dunabogdány szállás ezen képviselője családbarát fogadó, ahová még háziállat is behozható. A foglalási díj és a parkolási lehetőség térítésmentes, akárcsak a kerékpárkölcsönzés. A kert előtt húzódik a sétány és a bicikliút. Kétkerekű járgánnyal nagyon kellemes és egészségmegőrző túrákat lehet tenni a környéken. A Dunabogdány szállás e szép vendégháza esetében, a gyönyörű természetben való tartózkodás az elsődleges szempont, ebből következik, hogy a tévémentes szolgáltatás a cél. Amennyiben valaki mégis tévézne, megteheti azt a közös társalgóban, ott ugyanis található egy készülék.

A panzió felszereltsége kiváló minden tekintetben. Minden szobához tartozik saját fürdő, amiben van toalettpapír, törölközők, papucsok, piperecikkek és hajszárító is. A Dunabogdány szállás Duna-parti létesítményében bőséges és finom reggelit szolgálnak fel, emellett egy közös konyha is a vendégek rendelkezésére áll. Itt megtalálható minden, amire szükség lehet, kezdve az etetőszéktől és a hűtőszekrénytől a mikrohullámú sütőig. A gyermekekkel érkezők is nyugodtak lehetnek ezen a helyen, hiszen a biztonságos játszótér használata adott a homokos szabad strand közelében. A Dunabogdány szállás mindegyike igen népszerű, már csak azért is, mert a közeli látványosságok, mint amilyen a Visegrádi vár, Esztergom és Szentendre innen könnyen meglátogathatóak.

A kirándulási lehetőségek is szélesek, közel van a Pilis hegyvidék, a Rám-szakadék, a Dobogókő és a Visegrádi hegység. Sokan a programlehetőségek miatt érdeklődnek a Dunabogdány szállás iránt nyáron, ugyanis igen látogatottak a Visegrádi Palotajátékok, a Szentendrei Skanzen, valamint a sokféle zenés és sportrendezvények, a Fakult Egyesület hozzáértő szervezésében. Aki egyszer ellátogat ebbe a térségbe, amennyiben a körülményei engedik, igényelni fogja újra és újra a Dunabogdány szállás lehetőségeit és amikor csak teheti, garantáltan ellátogat erre a csodálatos helyre rövidebb-hosszabb időre.