Paleo liszt palacsintához és süteményekhez

Paleo liszt
Paleo liszt

Szerencsére nemcsak búzából lehet lisztet készíteni, hanem például tápiókából, szezámmagból, útifűmagnak a héjból, de még lenmagból is. Ez jó hírt jelent a gluténérzékenyeknek, hiszen ők nem tudják megemészteni a búzában lévő sikért.

A Fittkuckó oldalán is vehető például remek minőségű paleo liszt, ami számos célra használható fel. Nem jelent problémát, ha süteményt vagy palacsintát szeretne készíteni, mert ez is könnyen sikerülhet a speciális hozzávaló felhasználásával.

Egy kis gyakorlattal kenyér is süthető belőle, ezért arra biztatjuk, hogy kísérletezzen minél többet! Ne feledkezzen meg a paleo liszt használatáról abban az esetben sem, ha éppen panírozni készül! A Fittkuckó webáruházában több speciális terméket is vásárolhat, abban az esetben is, ha diétázni szeretne.

Igény esetén, nemcsak paleo lisztet, hanem tésztát is vehet az oldalon, ezért nem fog nehézséget jelenteni a táplálék beszerzése akkor sem, ha a szervezete egyáltalán nem tolerálja a glutént. Szükség esetén, kikérheti a Fittkuckó diatetikusának a véleményét is a választásával kapcsolatban.