Pontosan kiszámolt angol fordítás árak

Az angol egy olyan nyelv, amit a legtöbb ember használ és beszél napjainkban is. A világon az egyik legelterjedtebb nyelvnek számít, mivel az iskolákban és a munkahelyeken is igénylik. Az angol fordítás árak csupán 2,00 Forinttal számolhatóak, ha normál, hagyományos, semmi extrát nem tartalmazó dokumentumról beszélünk. Amennyiben Önnek nem ilyen egyszerű iratra lenne szüksége, hanem inkább jogi, tudományos vagy műszaki szövegeket tartalmazó papírra, akkor annak az ára már emelkedni fog.

Mivel a Bilingua irodánál anyanyelvű fordítók dolgoznak, így ők fogják megszabni az árat is. Ha sürgős, vagyis rövid határidős munkára van szükség, aminek a terjedelme hosszabb a megszokottnál, esetleg valamilyen ritkán használt nyelvre kell lefordítani, akkor szintén drágább lesz a végösszeg. Ráadásul sok esetben az anyanyelvű fordítók szabják meg az árat, a határidő és a dokumentum nyelvezetének összetettsége alapján. Az angol fordítás árak egyáltalán nem számítanak magasnak.

Ha külföldi munkahelyre készül a közeljövőben, akkor már most érdemes elkezdenie beadni az erkölcsi bizonyítványát, a különböző okleveleit és az orvosi iratait az irodához. A Bilingua hivatalos fordító iroda, ahol extrém, ritkán használt nyelvek között is válogathat. Az anyakönyvi kivonat lefordítása csupán 5000 Forint, amit 24 órán belül elkészítenek a szakemberek. A lefordított iratot pecséttel, záradékkal és magyar szalaggal átfűzve már minden külföldi munkahelyen elfogadják.

A hivatalos fordításon kívül, az iroda foglalkozik még weboldalak és honlapok fordításával is, hogy a cégek megnövelhessék az eladásaik és a vásárlóik számát. A hivatalos fordító iroda szívesen végez tolmácsolást, könyvfordítást, lektorálást és szakfordítást. Ha Önnek több szolgáltatásra is szüksége van a felsoroltak közül, akkor kérjen egyedi árajánlatot a weboldal szakembereitől! Előfordulhat, hogy az éjszakai munkavégzésért egy fordító több pénzt szeretne kapni és ha jobban belegondol, akkor teljes mértékben korrektnek és reálisnak mondható. A fordítás ára a forrásnyelvtől is függ.