Praktikus strandkendő a nyaralásra

A nyár legfontosabb ruhadarabja egyértelműen a bikini, illetve a fürdőruha, de sokan vannak, akik nem érzik komfortosan magukat, ha a parton, illetve a medence mellett is csak ebben az alig öltözetben kell mászkálniuk. Ilyenkor jól jöhet egy strandkendő, ami bár eltakar néhány kényes részt, nem kényelmetlen és nem elviselhetetlenül meleg a napsütésben sem.

Ha a fürdőruhához illő színű és mintájú, akkor a strandkendő kimondottan jó megjelenést kölcsönözhet és elégséges viseletnek bizonyulhat a vízparthoz közeli étteremben való ebédeléshez, sőt, a szállásig tartó úton is. Többféleképpen is lehet hordani, csak szoknyaként derékra kötve vagy a nyakba akasztva strandruhaként is helytállhat.

Minden csak ízlés és stílus kérdése, akárcsak amikor más ruhadarabokról van szó. Ha nem szeretné, hogy a kedvenc nyári ruhái homokosak és/vagy naptejesek legyenek, akkor érdemes több strandkendő beszerezésére törekedni és akkor az egész nyaralás alatt viselheti a saját maga által megalkotott izgalmas kreációkat.