Robot fűnyíró révén mindennap friss fűillatra ébredhet

Imádja a frissen nyírt fű illatát, de a vele járó munkát már kevésbé? El tudja képzelni, hogy minden erőfeszítés nélkül is élvezheti, akár mindennap ezt a kellemes illatot? A robot fűnyíró lehetővé teszi ezt Önnek, hiszen mindennapos fűnyírásra lett tervezve, ami nem csak a szaglószerveinket örvendezteti meg, hanem a pázsitot is sokkal egészségesebbé, dúsabbá és zöldebbé varázsolja.

Ez a nagyszerű kis készülék teljesen önálló munkát végez, nem igényel felügyeletet, még annyiban sem, hogy a kívánt időpontban beindítsuk. Ugyanis a robot fűnyíró a hét minden napjára beprogramozható, hogy milyen időpontokban induljon útnak, és ilyenkor automata módon lép üzembe.

Ha úgy érzékeli, hogy az akkumulátor töltöttsége túl alacsony, akkor visszatér a dokkolóhoz, majd ha feltöltődött, és még nem végzett a feladatával, akkor újra kimegy a terepre. Dolga végeztével szintén a töltőállomáshoz tér vissza, és itt fogja várni a következő betáplált napot és órát.

A robot fűnyíró végtelenül biztonságos, így ilyen szempontból sincs okunk félelemre, amennyiben egyedül hagyjuk. Ha akadályt érez, kikerüli vagy megáll, ha felemelik, szintén megáll, így szinte teljesen kockázatmentes. Azért kisgyerek és háziállat közelében nem ajánlott használni, de ezt könnyedén ki lehet küszöbölni, ha például alvási időben alkalmazzuk a fűnyíró robot funkcióit.

Mivel egyszerre kevés mennyiségű, csak néhány milliméter füvet kell levágnia, ezért kis teljesítményű motorral van felszerelve, ami nagyon halk, így az alvó gyerkőcöt és a szomszédot sem fogjuk zavarni vele, még akkor sem, ha éjjelre időzítjük a fűnyírást.

A fűnyíró robot esetében azt is érdemes tudni, hogy a levágott füvet nem gyűjti be, hanem apró darabokra vágva visszajuttatja a földre, ahol nagyon gyorsan komposztálódni fog. Ezáltal a berendezés nemcsak energiát és időt spórol meg számunkra, hanem a füvet is táplálja. Ha szeretne többet megtudni az automata fűnyírásról, vagy megismerkedne konkrét fűnyíró robot modellekkel, akkor nézzen be a www.robotguru.hu weboldalra!