Schüssler só használata egészségünk érdekében

Egészségesnek lenni többféleképpen lehet. Pl. úgy, hogy megelőzzük a bajokat. Sokan kételkednek ennek a lehetőségében, pedig ha nem is mindent, de nagyon sok mindent már a megelőzés szintjén el lehet hárítani. Az egészségmegőrzés egyik hatékony eszköze a Schüssler só család.

A tizenkét sóból álló, ásványi anyagokat tartalmazó készítmény homeopátiás elven készül. Azokat az esszenciális ásványi anyagokat tartalmazza, amelyek nélkülözhetetlenek a szervezetünk számára és az élelmiszerekkel nem vihetőek be ilyen komplex módon.

A Schüssler só család ásványi anyagai nagyon sok testi és lelki folyamatunkat generálja. Érdemes kúraszerűen használni, hiszen fontos, hogy minden alapunk meglegyen ahhoz, hogy egészségünket meg tudjuk őrizni.

A Schüssler só ugyanis teljes mértékben beépül a sejtekbe, tehát szervezetünkben nagyon jól hasznosul. Az ásványi anyagok, a vitaminok mellett szervezetünk egészséges működésének alapjai. Nagyon sok termékkel az a baj, hogy a felszívódás nem teljes, és emiatt inkább terhelőek a bevitt anyagok