Sikeres hajbeültetés – hair transplant in Hungary

Az egészségügyi turistahelyek listáján hazánk egyre jelentősebb helyet foglal el. A fogorvosok voltak talán a legelsők, elsősorban a határ menti településeken, akik a külföldieket vonzani kezdték hazánkba.

A külföldi, drága egészségügyi biztosítás korlátozott szolgáltatásokat tesz csak lehetővé, így a hair transplant in Hungary szolgáltatásai népszerűek. Igaz, hogy külföldön az emberek jobban keresnek, de mindennapi kiadásaik is magasabbak.

Nincs olyan, aki ne szeretne magas minőséget kedvezőbb áron megkapni, ezért népszerűek a hair transplant in Hungary szolgáltatásai. A francia alapítású klinikán történik a hajbeültetési eljárás, ahova egyre több külföldi páciens érkezik. A nálunk végzett beültetés minősége nem marad el a klinika franciaországi anyacégénél elvégzett szolgáltatástól.

Az ára viszont jóval kedvezőbb. Az effajta szolgáltatás minden országban fizetős, hiszen az esztétikai, szépészeti beavatkozások közé tartozik, és nem sorolható az egészségügyi szolgáltatásokhoz. A hair transplant in Hungary munkatársai igény szerint szálláslehetőséget is kínálnak a kezelés idejére.