Száguldó internet Baja városában is

A mai világban szinte már elképzelhetetlennek tűnik az élet internet nélkül. Ugyanilyen szükséges az internet Baja területén is. Azonban, akik ezen a vidéken élnek, nem kell aggódniuk, hiszen módfelett jó csomagok közül válogathatnak az Invitelnél. Hat különböző ajánlat mellett dönthetnek. Az árak a felkínált sebesség függvényében emelkednek.

A Kolibri S pakk 5, az M 10, az L 20, az XL 30, míg a XXL 60 Mbit/s sebességű kapcsolatot biztosít. Természetesen az alacsonyabb gyorsaságúak főleg otthonra felelnek meg, a magasabbak pedig leginkább az irodákban alkalmazhatóak.

Egyesek esetében kedvező lesz a havidíj, ha azt interneten rendelik meg. Számos ajánlat szintén olcsóbb lesz, ha minden hónapban nem személyesen, hanem E-számlával fizetnek. Ez azt jelenti, hogy online kell átutalni az összeget.

Ezáltal nemcsak környezetünket óvjuk meg, hanem magunkat is, hiszen nem szükséges elfáradnunk a legközelebbi irodáig. Az internet Baja városában is hozzáférhető, roppant kedvezményes áron. Válassza az Invitelt!