Törley, egy igazi sikertörténet

Mi az alapja annak, hogy egy igazán kitűnő nemes ital megszülethessen? Először is az elképzelés. Amikor ülünk a verandán, vagy éppen egy film közben kortyolgatunk egy finomságot, akár belénk is vághat a felismerés, hogy minden alkalmas eszköz birtokában képesek vagyunk ezt a minőséget felülmúlni vagy egy újat alkotni. Valahogyan ehhez hasonló módon történhetett a Törley esetében is.

Az biztos, hogy sokéves kutatás és kísérletezés volt az alapja annak, hogy végül a francia mintát követve, hazánkban megszülessenek az első ültetvények, majd az erre alapuló ipar. Törley József 1882-ben határozta el, hogy hazatér és az eddig megszerzett tudását kamatoztatni kezdi.

Eltelt jóval több mint 100 év és láthatjuk, hogy megvalósult az, amit igazán akart. Sikerült egy olyan rendszert felépítenie, ami rendkívül sikeressé tette. Gyorsan híre ment a Törley pezsgő megszületésének és rövid időn belül meghódította a kontinenst. Tanuljunk bátran az esetből és vágjunk bele mi magunk is egy ilyen nagyszabású elképzelés megvalósításába!