A torx kulcs készlet sokféle változata

Torx kulcs készlet

Vannak emberek, akik, ha az otthonukban elromlik, vagy meghibásodik valami, akkor maguk javítják meg azokat. Így a raktárukban, garázsukban biztosan sokféle szerszámot tartanak erre a célra.

Általában a torx kulcs készlet is helyet kap, hiszen az ilyen szerszámok rendkívül hasznosak. Beszerezhetők normál és nyelezett kivitelben, hobbi és profi minőségben is. A nyelezett változatok kényelmes fogásuk miatt közkedveltek, állványuk falra is akasztható és általában fémből készülnek. Érdemes megemlíteni a Bondhus tokokat is, ezek kényelmesen összefogják a termékeket és egy egyszerű csavaró mozdulattal rögzíthetők, valamint oldhatók a szerszámok a tokon.

Az ilyen tokok kialakításának köszönhetően, az eszköz a tokban rögzítve is használható, így nagyobb erő átvitelét teszi lehetővé. Torx kulcs készlet sokféle verzióban és anyagból készül, azonban érdemes tudni, hogy a Protanium acélból készült változatok legalább 20%-kal nagyobb csavarnyomaték átvitelre képesek a konkurenciánál. Célszerű beszerezni egy ilyen terméket.