Vicces babaruha közkézen a családban

Amikor egy szerető nagycsaládba kisbaba születik, a cukiságfaktor azonnal kiakad. Mindenkinek van ötlete, hogy milyen aranyos kis babaruhába kellene bújtatni a csöppséget ahhoz, hogy még elragadóbb legyen. Egy-egy jól kiválasztott vicces babaruha mindegyik családban forog közkézen.

A „Keep calm…”-os kezdetű szösszenetek mellett a „mostantól én vagyok a főnök”-szerű feliratos ruhácskák szinte egyenruhaszerűen kötelezőek. Természetesen, ha ezt adja fel a szülő a kicsire, akkor egy jól irányzott fotó is kell az internetes megosztásokhoz. Ki ne szeretné ezeket a képeket? És persze, a rokonnak is kell majd az a vicces babaruha, amikor az aktuális kicsi majd kinövi.

Hiszen tulajdonképpen kéthavonta teljes ruhatárat kell cserélni egy babának, így a vicces babaruha vándorútra kelhet a rokon babák között. Ez szinte járványt indít el, hiszen akinek egy van, annak több is kell, sőt, sokkal viccesebb feliratokat is ki tudnak találni, mint amilyeneket általában kapni lehet. Ezek előállítása sem akadály a mai technológia igénybevételével.