A Belcando szárazeledelek holisztikus szemlélete.

Belcando holisztikus szemléletű nyers hús alapú szárazeledeleivel a hasmenéses, allergiás kórképek mind megelőzhetőek lennének. Ezen betegségek tartós fenállása esetén rosszabbodik a kutya hasnyálmirigy és májfunkciói, a sport-és munkakutyák elveszítik munkakedvüket, a pihenő alatt apatikusan viselkednek, a szemek zavarosak, megnövekedett a kötőhártya gyulladás.

Az, hogy a hibás táplálkozással kapcsolatos elképzelések helyesek voltak, bizonyítja, amint az állatok a megfelelő módon lettek táplálva, (például a Belcando Adult Dinner) a felsorolt tünetek rövid időn belül megszűntek. A tenyésztés során előforduló rendellenességekről panaszkodnak a tenyésztők. Némely szuka nem lesz már vemhes (elveszti fogamzásképességét), a kanok csak részben nemzőképesek, gyenge az ellés, a kölyköket az állatorvosnak kell „felinjekcióznia”, hogy az anya emlőjét megtalálják, ugyanis a szülést követően nincsenek olyan erőnléti állapotban.

Gyakran megállapítják egyes másfél éves állatoknál, hogy a hasnyálmirigy nem működik teljes egészében. A megnövekedett májelégtelenségről már nem is beszélve. Ezeknél a kórképeknél közrejátszhatnak más tényezők is, de az elsődleges szerepet a helytelen táplálkozás játssza. A kutyák és macskák hormonzavara, valamint az allergia előrenyomulóban van. Mindezek figyelembe vételével a pacsizoo webáruház ajánlja a Bewital termékei közül a Belcando tápok illetve Belcando konzervek és a Belcando táplálékkiegészítők adagolását kutyájának. Webáruházunkban a teljes palettát megtalálja igen kedvező áron. www.pacsizoo.hu