Nem hagy gyomot a szántóföldi permetező

A gyomtalanítás és a kártevők elszaporodása ellen, mindig fokozottan oda kell figyelni egy gazdaságban. A szántóföldi permetező alkalmazása ebben a tekintetben elengedhetetlennek számít.

A GigaFarm alaposan felszerelkezett többféle változatból, amit különféle területeken lehet bevetni. Ha szántóföldi permetezőről van szó, akkor egy nagyobb változatra van szükség, aminek megvan a kellő kapacitása a méretesebb területek permetezésére.

Ebből a célból például kiváló lehet egy Maxis modell, a függesztett változatok közül. Rendkívül könnyű, mivel nagy sűrűségű polietilénből készült rotációs öntéssel. A tartályok ennek köszönhetően kifejezetten ellenállóak lettek.

A kapacitása egészen 1200 litertől, 1600-ig terjed és a szélessége elérheti a 30 métert is. A szántóföldi permetezők közül ez számít az egyik leghatékonyabb modellnek. De nem szabad elfeledkezni a kisebb változatról sem, mint például a Permis. Ez inkább a golfpályák esetében válik hasznossá vagy a kisebb gazdaságokban. A szántóföldi permetezők között a TECNIS modellek szintén előkelő helyen szerepelnek.