A növelt felületű 2 csöves fan-coil hőcserélő

Hőcserélő

Szeretne teljesen független lenni a kinti időjárással szemben? Az olasz ActionClima gyárban készülő, kiváló minőségű 2 csöves fan-coil berendezéseinek egyike, a növelt felületű hőcserélővel felszerelt FX 4VR modell. Ez a ventilátoros radiátor nemcsak hűtésre, illetve fűtésre is képes, hanem más megoldásokkal szemben, ezeknek a lehűtési, felfűtési idejének csupán egy töredéke alatt teljesíti a feladatát.

Az FX-4VR 2 csöves fan-coil 30%-al nagyobb felületű hőcserével van felszerelve. A hűtő-, fűtőteljesítmény ennek értelmében pedig növekszik. A hőcserélő vízszabályozásának köszönhetően érhető el a hőmérsékletváltozás. A hőcserélő elé felszerelt levegőszűrő pedig a tisztább levegőt biztosítja.

Hűtőteljesítménye 2.4 kW-12.3 kW-ig, fűtőteljesítménye pedig 5.3-25 kW-ig terjed. Az alacsony hőmérsékletű fűtési vízzel is kiváló hatásfokon tud működni, ezért különösen ajánlott a szivattyús fűtéshez is. Amennyiben nemcsak a fűtést, hanem a hűtést is szeretné szabályozni az otthonában, akkor a hagyományos radiátornál jobb megoldás a 2 csöves fan-coil fűtésrendszer.