A precíz és hatékony iRobot Roomba robotporszívó

Jól jönne egy profi segítség a takarításban, de nem szívesen bízná egy idegenre a lakás tisztán tartását? Akkor bízza a munkát a modern technológia egyik kiváló elemére, az iRobot Roomba robotporszívó egyik remek modelljére! Az iRobot Roomba robotporszívó felügyelet nélkül végzi el a szőnyegek és a padló feltakarítását is, amihez a megfelelő változattal még az beüzemeléssel, illetve az elindítással sem kell foglalkoznunk.

Ugyanis az iRobot Roomba robotporszívó legújabb típusai előre beprogramozhatóak, vagyis akár a hét minden napjára beállíthatjuk, hogy melyik órában induljon útnak és melyik helyiségekbe végezze a porszívózás leghatékonyabb műveletét. A készülék virtuális fallal zárható el olyan helyektől, ahol bajt okozhat vagy rá leselkedik veszély, továbbá érzékeli a mélységet és az akadályokat, így nem fog magaslatról leesni vagy nekiütközni valaminek.

Az iRobot Roomba robotporszívó negyven takarítási algoritmusból választja ki a körülményeknek leginkább megfelelőt és a még hatékonyabb megvalósítás érdekében, másodpercenként 60 döntést hoz, hogy a lehető leggyorsabban és legrövidebb úton járja be a megadott területet. Az első alkalommal a végletekbe menő precizitással feltérképezi a helyet, majd a következő alkalmakkor emlékezetből fog takarítani.

Ez persze nem azt jelenti, hogyha egy szék máshová kerül vagy egy új bútor, esetleg más berendezési tárgy kerül elhelyezésre, akkor az iRobot Roomba robotporszívó nem tud mit kezdeni vele és folyamatosan nekimegy vagy lefagy, ugyanis az érzékelők állandóan jelzéseket küldenek az új információkról.

Az iRobot Roomba robotporszívó egyik új fejlesztése az automatikus dokkoló, amihez dolga végeztével, illetve ha úgy érzékeli, hogy az akkumulátor merülőben van, akkor önállóan visszatér és csatlakozik, így nekünk az időpontok megadásán kívül semmi dolgunk. Ha igazi megoldást keres, akkor a voksot az iRobot Roomba robotporszívó valamelyike mellett tegye le, amelyekből számos verziót a www.robotguru.hu weboldalról is beszerezhet!