A regény az egyik legkedveltebb műfaj

Iskolai tanulmányaink során sok mindennel megismerkedünk. Irodalom témakörben a különböző műfajok meghatározóak az általános műveltség megszerzése szempontjából. A kötelező olvasmányok olyan magyar és világirodalmi alkotások, amelyek jelentős százaléka valamilyen regény. Ez a hosszú lélegzetű prózai alkotás az egyik leginkább elterjedt az olvasmányok között.

Nagyon sokan szeretünk olvasni és gyakran akad a kezükbe több száz, akár ezer oldalas regény is, ami alapján már számos filmalkotás is vászonra került. Azt azonban fontos megemlíteni, hogy a nyomtatott regény mindig is sokkal élvezetesebb, tartalmasabb és szórakoztatóbb, mint a filmes adaptáció. A könyvesboltok kínálatában számos kötet várja leendő gazdáját.

A írók több évszázada látnak el bennünket nagyszerű regényekkel. A kötelező olvasmányok mellett, még számos olyan alkotás található meg, amelyek garantált szórakozást és kikapcsolódást biztosítanak. A book24.hu webáruház több száz regényt kínál a legkülönbözőbb témákban. Itt bárki megtalálhatja a legjobb karácsonyi ajándékot, amit a fa alá tehet.