Targoncatípusok kezelése targoncavezetői tanfolyam elvégzésével

Napjainkban többször is sor kerülhet arra, hogy valaki szakmát vált. A különféle tanfolyamok elvégzésével azonban biztosabb állásokat tudhat magáénak.

A férfiak körében nagyon népszerű a targoncavezetői tanfolyam, hiszen az elvégzésével és a vizsgázás után könnyebben kaphat munkát az építőiparban, a raktárokban és a logisztikai cégeknél. Mindenhol, ahol kérik az targoncavezetői engedélyt, a fizetés is jobb szokott lenni.

A kurzus ideje alatt, a jelentkezők megtanulhatják kezelni a vezetőüléses és vezetőállásos targoncák, valamint a gyalogkíséretű fajtákat. Ennek köszönhetően nemcsak az emelővillás munkagépeket, hanem a vontató és szállító targoncákat, továbbá az emelő árugyűjtőket is kezelni tudják majd.

A targoncavezetői tanfolyam elvégzése Budapesten történik. Akinek a kurzus és vizsga idejére szállásra van szüksége, érdemes szólnia iskolának, hiszen a Traszport Studium több szálláshellyel, panzióval is kapcsolatban áll, így kedvezményesebben foglalhat szobát! További infókért telefonszámon is lehet érdeklődni.