A Thule tetőbox hasznos, ha kicsi a csomagtér

A mai modern autók már mindennel fel vannak szerelve, ami kényelmesebbé és egyszerűbbé teszi az utazást. Hasznos kiegészítője lehet a személygépkocsinak a Thule tetőbox is, főleg amikor nagyobb családi kiruccanásra készülünk.

Ilyenkor gyakran előfordul, hogy a csomagtér nem biztosít elég helyet minden csomagnak. Így két lehetőség marad Thule tetőbox hiányában: vagy átszelektáljuk a cuccokat és csak a legfontosabbakat visszük magunkkal, vagy bepakoljuk az utastérbe a bőröndök egy részét, de akkor kényelmetlen lehet az utazás.

Mindkét megoldás sok kényelmetlenséghez és akár családi vitákhoz is vezethet. Ennek elkerülése érdekében, ajánlott időben gondoskodni a plusz csomagtérről, amit a Thule tetőbox biztosít.

Ide nyugodtan pakolhat bármit, hiszen a vízhatlan, jól záródó tetőbox belsejében biztonságban tudhatja féltett eszközeit. A több rekeszből álló Thule tetőbox alkalmas hódeszkák és sílécek szállítására is, valamint egyéb kisebb-nagyobb tárgyat szintén kényelmesen el lehet helyezni benne.