Eladó lakás Zugló: a kínálat bőséges

Zugló, a főváros XIV. kerülete egyre több embert képes befogadni, így igen választják otthonuknak ezt a helyet. Mivel sokan érdeklődnek ingatlanok iránt, ezért egyre növekszik a létszáma az eladó házaknak.

A fővárosi lehetőségek vonzzák az embereket az ideköltözéshez. Minden eladó lakás Zugló területén rövid időn belül eladásra kerül, gazdátlanul egy sem marad túl sokáig. A kertes házak igen alkalmasak a népesebb vagy pedig kisgyermekes családoknak.

A nyugdíjasok is szívesen élnek kertes házban, főleg, ha nem városban nevelkedtek fel. Sok a tömbház is a kerületben, eltérő méretben, ezért minden típus megtalálható itt. Valószínű, hogy egy eladó lakás Zugló környékén jóval drágább, mint a fővárostól messzebb eső településen, de itt is lehet találni mindenki pénztárcájához és igényeihez megfelelőt.

Vannak újabb építésű lakások, amelyeket már nem kell felújítani, csupán be kell költözni, de vannak olyan lakások is, amelyekre még sok felújítás szorul. Az utóbbi természetesen olcsóbb, mint az előző.