Aquastic bojler 80 l korrózió elleni védelemmel

bojler

A vízmelegítők űrtartalma 5 és 200 liter között mozog. A nekünk szükséges egység kiválasztásánál, a családban élők számát és az átlagos vízfogyasztást kell számba vennünk. Ez könnyen kiszámítható. A Hajdu által gyártott Aquastic bojler 80 l folyamatosan biztosítja a meleg vizet a háztartásban vagy a lakásban egész éven át.

A poliuretán habból készült hatékony hőszigetelése végett, hosszú ideig képes a vízhőmérséklet fenntartására. Az Aquastic bojler 80 l egy rézből készült fűtőelemmel és egy magnézium anóddal van ellátva. A kívánt fok elérése után, a bojler egyszerűen megtartja az elért hőmérsékletet és kevesebb energiát fogyaszt.

A tartály belső zománcozott bevonata védelmet nyújt a korrózió és a lerakódások ellen. Ez jelentősen meghosszabbítja az Aquastic bojler 80 l élettartamát. A 80 literes űrtartalommal rendelkező vízmelegítők a kisebb, 3-4 fős családnak készülnek. Ennek a vállalatnak a fent említett berendezése leginkább számukra jelent minőségi és megbízható választást megfizethető áron.