Télen gyorsan előkerül a párátlanító

párátlanító

A levegő nedvességtartalma elég komolyan befolyásolhatja az életedet, főleg, ha érzékeny vagy arra, ezért a párátlanító hasznos megoldást jelent a felesleg eltávolításában. Ez a kiváló szerkezet rengeteg formában elérhető és nagyon alapos munkát végez típustól függően. Jelenlétében könnyedén igényednek megfelelően alakíthatod a beltér légnedvesség tartalmát.

A párátlanító fontossága!párátlanító

Minden embernek egyedi igénye van a légkör paramétereit illetően, legyen szó hőmérsékletről, vagy páratartalomról. Megvan a mag a hátránya annak, ha egy zárt térben túlzottan felszökik a légnedvesség aránya. Ez az állapot kedvez a baktériumok és gombák elszaporodásának, valamint a kondenz megjelenésének.

A rendszeres szelőztetés megoldás, amennyiben erre van mód, például a nyári időszakban, de a téli hónapokban csak mérsékelten alkalmazható. A párátlanító készülék ezzel szemben folyamatosan dolgozik és megtesz mindet azért, hogy optimális szinten tartsa az arányokat. Többféle kivitel közül válogathatsz, így biztosan megtalálod azt, amelyik elnyeri a tetszésed.

ROHNSON R-9820 Genius Wi-Fi párátlanítópárátlanító

A fejlett szigetelési rendszerek miatt nagyon gyorsan azt veheted észre, hogy a lakásod sarkaiban megjelennek kisebb-nagyobb penészfoltok. Ez kétségkívül a magas páratartalom miatt van, amit muszáj gyorsan megszüntetni. A ROHNSON R-9820 Genius Wi-Fi párátlanító jelentős kapacitásával és egyedi képességeivel könnyű kezelhetőséget és kiváló hatásfokot biztosít.

Kiváló teljesítményarány

Legtöbb 120 négyzetméteres helyiségekbe ajánlott, ami lehet lakótér, garázs, műhely. a teljesítménye 20 liter/nap, így biztosan megbirkózik a jelentős kihívásokkal is. A párátlanító tartája 6,5 literes. A kibocsájtott zajszint pedig nem haladja meg a 37 Decibelt.

Egyedi funkciókpárátlanító

A párátlanítás mellett elvégzi a légtér tisztítását is ionizáló szűrőjén keresztül. Teljesen igényre szabható a működés időtartama az időzítő rendszerének hála. Az Anti-Freeze funkció révén továbbá megelőzésre kerül a készülék lefagyása. Ha megtelik a párátlanító tartálya, akkor automatikusan lekapcsol, megelőzve ezzel a szivárgást.

A téli időszakban, a fokozott fűtés mellett gyakori a páraképződés, ezért ne habozz rendelni egy kiváló teljesítményű készüléket, ami elejét veszi a kellemetlen állapotok kialakulásának.