Az autófóliázás véd a madarak ellen is

Az ember sosem akarja, hogy útközben bármi probléma történjen, de sajnos mégis előfordulnak gondok. Gyakran rajtunk nem múló események lehetnek azok, amik fejfájást okozhatnak. Van rá mód egy autófóliázás során, hogy nagyobb biztonságban tudhassuk a kedvenc kocsink külsejét. Amennyiben nem figyelünk megfelelően oda, akár még a parkolás is bajos lehet.

Egy másik autó könnyedén meghúzhatja a miénknek az oldalát, vagy a nem várt égi áldás hatalmas mértékben jelenik meg. Képzeljük el, hogy egy árnyékos helyet keresünk, amit aztán egy méretes fa koronája alatt meg is találhatunk. Csak remélni tudjuk, hogy van autófóliázás. Amikor idővel visszatérünk, és azt látjuk, hogy az egész felület mindenhol tele van madarak ürülékével, ami aztán hamar rá is szárad, akkor igazán vakarhatjuk a fejünket.

A festésnek ez kész tragédia lenne, mert tudni kell, hogy a savakban gazdag termék igazán maró hatású, ami kikezdi a fényezést. Az autófóliázás azonban ellenáll az ilyen hatásoknak, így egy gyors mosás után gurulhatunk is tovább.