Ezek a boríték méretek találhatóak itt

Nem mindig könnyű eldönteni, hogy milyen borítékban adjuk fel a továbbítani kívánt iratokat. Mivel ma már rengeteg típus áll a rendelkezésünkre, éppen ezért az a legpraktikusabb, ha a boríték méretek közül többfélét is rendelünk. Így akkor sem fog minket kellemetlen meglepetés érni, ha egy nagyobb küldemény feladása a célunk.

Az irodaszer-aruhaz.hu oldalán hatalmas a boríték méretek kínálata. A legnépszerűbb típus 114×162 milliméteres, de kedvelt a 110×220 milliméteres változat is. Akkor sincsen gond, ha 200 x 275 milliméteres borítékra van szükség a levél továbbításához. 160 x 160 milliméteres típus megvásárlására is lehetőség nyílik.

Feltétlenül említést kell tenni a szilikonos változatokról is, amelyeknek a segítségével feladhatók postán a sérülékenyebb küldemények. A boríték méretek ebben külső és belső változatban is meg vannak adva, hiszen a légbuborékok sok helyet foglalnak el.

Mivel a webáruházban korrekt áron kapható mindegyik típus, ezért itt megéri meg leadni a rendelést. Nagyobb mennyiség megvásárlására is lehetőség nyílik.