Baseball sapkák különböző színekben

Ha céges ajándékokról beszélünk, akkor szinte mindenki a bögrékre vagy kulcstartókra gondol. A reklámajándékok fogalma azonban nem merül ki ennyivel. A praktikus és mutatós meglepetéseknek is nagyon örülnek az alkalmazottak.

Ilyenek például a személyre szabott baseball sapkák, amelyeket akár hordani is tudnak, nemcsak bedobni a fiókba, ahol feledésbe merülnek. Különböző színekben választhatóak ki az oldalunkról, amelyeket az Ön igényei szerint fogunk emblémázni, a cég logójával, nevével vagy bármivel, amit szeretne rányomtatni.

A baseball sapkák nagyon jók a nyári napokra, kirándulásokra, de akár egy céges összejövetelre is a szabadban. Manapság számos cég használja a reklámajándékokat, hiszen nemcsak az alkalmazottakat lehet meglepni, hanem például egy üzleti tárgyalást is sikeresen lezárhat egy apró figyelmességgel a cég részéről.

A baseball sapkák mellett, nagyon sok más terméket is kiválaszthat, amelyek akár az irodában is hasznosnak bizonyulnak, mint a golyóstollak, jegyzettömbök, bögrék. Látogasson el az oldalunkra és rendelje meg azt, amelyik Ön szerint megfelel a cég arculatának!