Fürdőszoba kellékek: mi hova kerüljön?

Fürdőszoba kellékek

Egyesek nem csupán azt veszik figyelembe a fürdőszoba felújítását tekintve, hogy minden passzoljon egymással, hanem azt is, hogy minek, hol lenne a legjobb helye.

A fürdőszoba kellékek elhelyezése például a Feng Shui-ban mindig is főszerepet élvez. A toalett elhelyezkedése azt mutatja, hogy mely életterület a legproblémásabb a lakás tulajdonosa számára és melyek azok a területek, amelyek a legmélyebb, belső lelki problémákat jelentik az ember életében. Akik ezt komolyan veszik, mindig maximálisan odafigyelnek a fürdőszoba kellékek telepítésének helyére. A hozzáértők úgy vélik, hogy a legrosszabb, amit a tulaj tehet, hogy a vécé csészéje az ötödik középpontban található, mert ezzel minden életterület sérül, ami miatt sajnos a léleknek nem lesz ép pontja az életben.

Az ilyen helyiségekkel rendelkező lakásokban élő személyek azt tapasztalhatják, hogy nincs olyan része a mindennapoknak, ahol ne nehézségeket, problémákat élnének meg. A gond megoldását a hozzáértők a vécé áthelyezésében látják. Nem mindegy hát, hogy a fürdőszoba kellékek hová kerülnek.