Mennyezeti világítás LED fényforrással

A tudomány fejlődése azzal jár együtt, hogy egyre jobb minőségű termékek közül válogathatunk. Példának okáért, a mennyezeti világítás egyszerűen megoldható a LED fényforrás segítségével. Ennek a megoldásnak számtalan előnye van.

A LED nagyon környezettakarékos, ezért egyáltalán nem drága az üzemeltetése. A változás hamarosan meglátszik majd a villanyszámlán is. Igazán kellemes fényt ad, ami mindegyik lakásban jól mutat. A mennyezeti világítás megalkotásához szükséges termékek az EGLO Shop weboldalán vásárolhatóak meg.

Nemcsak hagyományos fényforrás, hanem egész LED panel is van a kínálatban. A különleges lámpatestek elsősorban üveg- vagy műanyag búrával vehetőek meg. Keresett még a kristálylámpa, illetve a textilbúrás változat. Néhányukon fényerőszabályzó található. A mennyezeti világítás egyes esetekben még távirányítóval is kezelhető.

A szerelvények, illetve a fényforrsok megvásárlása korrekt áron történhet meg az interneten. A legtöbb termék az A energiaosztályba tartozik, illetve megfelelő IP védettséggel rendelkezik.