Gyors kijelzőcsere profik által

Az érintőképernyős okostelefonok javíthatóság szempontjából nem igazán brillíroznak. Szétszedni is nehéz, nemhogy egy-egy alkatrészt megfelelően kiszedni és egy újat behelyezni. A nehézség pedig csak fokozódik, ha kijelzőcsere szükségeltetik. Nagyon könnyen letörhetnek az apró részek, amelyek nélkül legjobb esetben sem lehet tökéletesen összerakni a készüléket, de akár végzetes kimenetele is lehet a bakinak.

Éppen ezért jobb, ha a kijelzőcsere mindig profik által kerül kivitelezésre, akik pontosan tudják, hogyan néz ki belülről az adott modell, hová és miként kell nyúlni, hogy sérülésmenetesen elemeire szedhessék a berendezést, illetve milyen módon kell behelyezni az új kijelzőt.

Nem kell aggódni, mert akkor sem kell napokra nélkülözni a telefont, ha szakikra bízzuk a feladatot, hiszen az LCD FIX munkatársai 1 órás határidővel is vállalnak különféle szervizelési munkálatokat. Amennyiben van raktáron a szükséges alkatrészből, márpedig mindegyik népszerű márkából nagymennyiségben rendelkeznek kiegészítőkkel és szabad emberük is adott, akkor a kijelzőcsere készen lesz, amíg Ön egyet kávézik vagy elfogyaszt egy süteményt.