Hol érdemes szobát bérelni, akár csak egy órácskára?

Tudja, hogy fárasztó hét vár Önre és nem lesz ideje a szerelmi életét ápolni? Akkor a megoldás Budapesten található, mégpedig a belváros, 5. kerület könnyen megközelíthető részén.

Ez a búvóhely kifejezetten azért alakult meg, hogy diszkrét, kényelmes és jó árú szolgáltatásokban részesüljön minden pár. Nem érdemes a szállodákra költeni, hiszen általában csak 1-2 órára van szüksége az embernek, mivel a munka elől nem lehet elmenekülni hosszabb ideig.

Ahelyett, hogy kifizetne egy egész éjszakát, a budapesti búvóhelyeknél csak annyiba kerül a bérlés, amennyit marad. A feltétel csak annyi, hogy két személy, Ön és a partnere tartózkodhat a lakásban, valamint a diszkrét viselkedés is elvárt.

Számos párnak jelentett már kitűnő megoldást ezt a lehetőség, hiszen végre van egy olyan hely, ahol önmaguk lehetnek és senki nem kíváncsiskodik utánuk. A belváros, 5. kerület tehát remek választásnak bizonyul akkor, amikor csak néhány órája van szabadon a következő tárgyalásig vagy egyéb munka programig, de azt szeretné romantikusan és szenvedélyesen eltölteni.