Hol találhatok karikagyűrű akciókat Budapesten?

Ha már az úriember a jegygyűrű megvásárlásán gondolkozik, akkor nem teheti meg, hogy megfeledkezik a karikagyűrűről. Szerencsére megannyi hazai shopban erre emlékeztetik az embert, illetve sok helyen a jutányos árak is adottak, akárcsak a schmuckekszer.hu ékszerbort honlapján. Ezen az oldalon különféle karikagyűrű akciókat is találhat a kiválasztott jegygyűrűje mellé. Vitathatatlan hát, hogy aki elszánta magát és szeretné megkérni a szeretett hölgy kezét, illetve nem utolsó sorban egy kisebb vagyont sem akar kiadni ezekért az ékszerekért, a tökéletes boltra talált rá. Manapság nagyon sokan választják a Gerstner ékszereket.

Ezt a céget a 19. század második felében alapították, és a német gyártó már akkor is egyedülálló karikagyűrű-kínálattal rendelkezett. Mondani sem kell, hogy a 21. századra már elképesztően változatos termékfelhozatallal kedveskedik ez a pároknak. A paletta szélességét tovább növeli az is, hogy a gyűrűkből szinte az összes profiltípus elérhető, még magasabb aranyfinomsággal is.

Teljesen egyértelmű, hogy ezek mellett adott a kifogástalan nívó és a csodaszép jelleg. Ezekre pedig szükség is van akkor, amikor a férfi a minden téren megfelelő karika- és jegygyűrűt keresi. A gyűrűket kézzel készítik, illetve nem szabad megfeledkezni az új, innovációs technikákról és a profi ötvözésről sem. Ezeknek hála az aranyat a magas fényű csillogástól egészen a jéghatásig tudják formálni a szakemberek.

A Gestner ékszerek kényelmes, bársonyos felső felülete és a sajátos kialakítású profil komfortos viseletet garantál még akkor is, amikor szélesebb a gyűrű. A vállalat, a szlogenének megfelelően, egy életre tervezi az ékszereket. Ez azért is garantált, mert a szakértők nikkel helyett palládiummal dolgoznak, ami egyértelműen sérülés- és karcállóbbá teszi az aranyból készült gyűrűt. Ennek köszönhetően pedig azon csak kis mértékben mutatkoznak meg a használat okozta kopások, karcolások. A mindennapos viseletet nem csupán kellemesebbé, de lényegesen könnyebbé is teszi az úgynevezett hideg folyásos gyártási eljárás.