Jó megoldás a zsákos sittszállítás, ha nincs hely konténernek az utcán

zsákos sittszállítás

Budapest belvárosában nemcsak az áruszállítók vagy a futárok kerülnek rendszeresen bajba azért, mert nem tudnak hol parkolni – még addig a rövid ideig is -, így egy építkezés utáni törmelék elszállítása egy hatalmas konténerrel egyes esetekben szinte szóba sem jöhet.

Az ilyen kényes helyzetekben kiváló megoldás lehet az, ha nem konténert kérünk – amihez területfoglalási engedélyt is kell igényelni  –, hanem egyszerűen megkérünk egy brigádot, akik zsákos sittszállításra szakosodtak.

Ennél egyszerűbb nem is lehetne egy forgalmas helyen lévő belvárosi lakásból egy felújítás után elvinni a sittet. A zsákos sittszállító brigád kiérkezik a megbeszélt időpontban, s elkezdi kipakolni a zsákokat egy 3,5 tonnás össztömegű tehergépkocsira, amelyhez nem kell külön területfoglalási engedély.

Ez azért is jó, mert így nem kell napokig kerülgetnie a környék lakóinak egy óriási nagy sittes konténert, hiszen a zsákos sittszállítás lényege pont abban rejlik, hogy nem tart sokáig.

Kiszáll a brigád, felpakolja a sittet a kocsira, s máris viszik a megfelelő lerakóhelyre. Itt fontos megjegyezni, hogy csak olyan megbízható céget válasszunk, amely tényleg a kijelölt lerakóhelyre teszi majd ki a sittet, mert sajnos számos olyan kókler cég van, amely illegálisan teszi le valahova a sittet, hogy ezen is tudjon valamennyit nyerni.

Olvassuk el az adott cég weboldalán található információkat, de talán az a legjobb taktika, ha felmegyünk a közösségi média oldalakra, s ott nézzük meg az eddigi ügyfelek hozzászólásait, tapasztalatait.

Jó példa még erre az, ha a céget megnézzük a Google My Business oldalon, hiszen ha valaki beír ide egy kommentet  – negatív vagy pozitív -, akkor azt nem tudja a cég módosítani (törölni, javítani), csak reagálni tud rá.

Ha van esetleg panasz, így azt is meg tudjuk nézni, hogy hogyan kezeli a cég az elégedetlen ügyfeleket, illetve milyen stílusban kommunikál velük.

Így szinte biztos, hogy egy olyan brigádot választunk majd, amely igényes a munkájára.