A kismama hálóing legfontosabb tulajdonságai

Kismama hálóing

A kismama ruhák speciális szabást, kivitelezést igényelnek. A kismama hálóing is eltér a hagyományos hálóruháktól, hiszen a terhes vagy friss anyukák megváltozott igényeinek kell megfeleljenek. Melyek azok? A terhesség a leginkább szembetűnő változást természetesen a hason okozza, ezért minden ilyen ruhadarab, így a kismama hálóing szabásának is követnie kell a pocakot, ezen a tájékon sokkal bővebbnek kell lenni, hogy az adott testrészt ne nyomja, ne szorítsa. A kismama hálóing másik eltérése a mellrészen tapasztalható.

A szoptatás szempontjából ez nagyon fontos, a legtöbb kapoccsal van ellátva, amit egy mozdulattal lehet ki- és bezárni, így a baba könnyen hozzáfér a mellekhez. A kismama hálóing anyaga minőségi kell legyen, erre fokozott hangsúlyt kell fektetni. A tejelválasztás idejében tapasztalható fokozott izzadás megköveteli a bőrbarát, jól szellőző anyagok alkalmazását.

Hogy a nőknek ebben a periódusban se kelljen lemondaniuk a szép ruhákról még otthon sem, természetesen fontos az esztétikus kivitelezés is. Ha ezek a szempontok Önnek is lényegesek, a legjobb, ha megkeresi webáruházunkat, a melltartoextra.hu oldalt. A nők a ruházat terén is szívesen kipróbálnak új dolgokat. Éppen ezért a body női kivitelezésben manapság egy roppant keresett ruhadarab. Korát tekintve nem is vadonatúj, de nem is egyidős mondjuk a cipővel. Egyre többen fedezik fel és kedvelik meg. Nagyon sokoldalú és kényelmes, takarja és védi a derekat, még karcsúsít is. Nem véletlenül nagyon felkapott.

Azért nevezhető sokoldalúnak, mert használható alsóruházatként, ugyanakkor a fazontól függően, felsőnek is tökéletes. Egy divatos darab nagyszerű alternatívája az általában gyűrődő, ki-be csúszkáló ingeknek. Nadrággal, szoknyával, zakó alatt sokkal jobban mutat, mint bármelyik felső. A magas nyakú body női felsők főleg ebben a szezonban nagyon praktikusak. Ha az alakunkat szeretnénk kicsit formálni, derekunkat karcsúsítani, akkor válasszuk a könnyű, de erős anyagból készült fűző bodyt! Ez a ruhadarab minden alkalomra megfelelő, tehát válasszon szexit, alakformálót vagy elegánst!