Cseréljük le a körömlakkot UV gél lakkra!

Akárcsak a világon mindenféle szolgáltatás és termék, a körömépítéshez szükséges kiegészítők is fejlődnek. Eddig a körömlakk volt a népszerű, azonban ezt felváltotta az UV gél lakk, persze teljesen jogosan.

Mi benne ennyire jó és miért döntenek úgy a hölgyek, hogy az eddig megfelelő körömlakkot cserbenhagyják? Azért, mert mindig az újra van szükség, a régit pedig megunják? Természetesen nem! A változás indokolt! Az UV gél lakk 3-4 hétig is strapabíró, míg a körömlakk, főleg gyakori mosogatással, napok alatt lekopik.

Ahogy az anyag neve is jelzi, UV fényt kibocsájtó lámpára van szükséges, ugyanis csakis ezzel tud megkötni az UV gél lakk. Miután ecsettel felhelyezték és alaposan elsimították csomómentesre, a kézfejet a lámpa alá kell helyezni pár percre.

Ezzel a folyamattal rendkívül tartós eredmény érhető el. Mivel majdnem egy egész hónapon át lehet viselni, az UV gél lakk miatt ezt a típusú körmöt, érdemes előre megfontolni, hogy milyen modell vagy szín kerüljön a szarulemezekre, hiszen a körmöknek nemcsak a sminkkel, hanem a ruhákkal is passzolniuk kell.