A kókusztejpor megőrzi a frissességét

Sokan szeretik a tejet, ám nem mindenki fogyaszthatja a tejfehérje miatt. A kókusztejpor könnyen elkészíthető és finom ízével helyettesíteni tudja az állati tejtermékeket. Ráadásul sokkal könnyebben magunkkal vihetjük egy utazás során is, mert egyszerűbb tárolni és nem fog megromlani olyan könnyen, mint a hagyományos tehéntej.

A kókusztejpor elkészítése igazán egyszerű, csak hozzá kell adni egy kis vizet és jól elkeverve máris fogyasztható lesz. A gyerekek is élvezni fogják a kellemes ízét.

A kókuszból készült alapanyagok egyre jobban kezdenek elterjedni. Nemcsak önmagában fogyasztható. Keverje hozzá a sütemények készítésekor azok tésztájához és máris olyan ízeket varázsolhat a hozzáadásával, amelyekkel mindenkit le tud majd venni lábáról.

A kókusztejpor felhasználásának szinte csak a fantáziánk szab határt. Biztosan sokan fogják szeretni a családban, hogyha becsempészi az egyes ételek hozzávalójaként. A kókusztejpor olcsón megrendelhető, a webshopunknak hála. Vigye magával a munkába, mert oda is elkísérheti a frissítő íze!