Zárcsere bármilyen ajtótípusnál lehetséges

Ha szeretné az értékeit biztonságban tudni, gondoskodjon arról, hogy az otthonába csak Ön tudjon bemenni! Amikor a nyílászárókon a zárak már elavultak, nem nyújtanak megfelelő biztonságot, vagy ha beletört a kulcs a szerkezetbe, forduljon hozzánk! Minden problémára találunk megoldást!

A zárcsere az összes ajtótípusnál lehetséges. Hívhat minket telefonon a nap 24 órájában. Gazdag kínálatunkban biztosan megtalálja az Önnek leginkább megfelelő típust.

A termékek online is megrendelhetőek, a szakember pedig kiszállítja és beszereli a kiválasztott típust. A forgalomtól függően 1-1,5 órán belül már a specialista megérkezik és elvégzi a cserét. Bonyolultabb ajtótípusról is lehet szó, a zárcsere nem fog gondot okozni a mesterembernek.

Szolgáltatásaink kedvezményesen vehetőek igénybe a budapesti lakosoknak. Az idősebb korosztályra is gondoltunk, ők további kedvezményekre jogosultak. Kereshet minket bármelyik kerületből és ha 3 vagy több darab zárat rendel, igen jelentős kedvezményre lesz jogosult.